Met name bij brede of hoge ramen komt er heel wat warmte uw woning of kantoor binnen. De keuze van het juiste zonweringproduct is essentieel bij zo’n blikvanger, waarbij ruimte en licht een belangrijke rol spelen. Paneelgordijnen zijn -zoals de naam al doet vermoeden- panelen van (rol-)gordijnstof die je los van elkaar kunt verschuiven waardoor je privacy creëert en met het licht kunt spelen.

Er is een verscheidenheid aan kleuren en dessins waaruit u kunt kiezen. Panelen met rolgordijnstof kunnen worden uitgevoerd als zogenaamd ‘Japans paneel’: dat wil zeggen met baleinen en onderlatten in de kleur aluminium of zwart.
In de nieuwste collecties wordt breed ingezet op kleuren en combinatiemogelijkheden. Zo kun je je eigen paneelgordijn ‘op maat’ samenstellen. Paneelgordijnen kunnen ook gebruikt worden om een ruimte te splitsen of deze visueel af te scheiden.

Hoeveel panelen wenst u?

De keuze van het aantal panelen is afhankelijk van het raam of de ruimte die u wilt afsluiten. De panelen kunnen op diverse manieren voor elkaar langs schuiven en op verschillende posities worden geplaatst. 2, 3, 4 of zelfs 5 en 6 railsporen, naar links of rechts verschuivend of gewoon helemaal vrij verschuifbaar, er is ongelofelijk veel mogelijk. Met paneelgordijnen heeft u ook bij een lage zon het optimale resultaat.

Vraag aan onze medewerkers om een toelichting en voorbeelden, zij informeren u graag over de voordelen en verschillende uitvoeringsmogelijkheden. In ons eigen atelier worden de panelen perfect voor u op maat gemaakt.