Home Schmitz-Engelen, specialist in Raamdecoratie

Schmitz-Engelen, specialist in Raamdecoratie

Toen de heer Schmitz en mevrouw Engelen in 1981 begonnen met de verkoop van stoffen vanuit hun garage in Heeze, hadden ze vast geen idee waar dit allemaal toe zou leiden.

Met de leus ‘Alles in huis voor de beste prijs’ groeide het bedrijf snel. Na 5 jaar was het tijd voor een flinke stap. Het echtpaar opende een winkel in woningstoffering in een hal op industrieterrein Langstraat in Leende. Ook het assortiment groeide in die tijd gestaag.  Naast gordijnstoffen werden er vitrages, zonweringproducten, meubelstoffen, tapijt en vinyl aan het assortiment toegevoegd.

Overname en groei
In 2006 start de volgende fase in de ontwikkeling van het bedrijf. Marcel Boelaars werkt dan inmiddels al 17 jaar bij het bedrijf en heeft de fijne kneepjes van het vak goed onder de knie. Samen met zijn vrouw Mariëlle nemen ze de zaak over. De naam Schmitz-Engelen is inmiddels een begrijp in de regio en Marcel en Mariëlle kiezen ervoor om ‘wat goed is’ te behouden en verder uit te bouwen. Onder hun leiding werd het filiaal in Leende gemoderniseerd en beschikt het bedrijf over een eigen meet- en montageafdeling.

Specialisatie raamdecoratie
Met een collectie van 600 showbanen gordijnstoffen en pakweg 30.000 mtr gordijnstoffen op voorraad is er heel wat te kiezen voor klanten! De groei in raamdecoratieproducten blijft onder invloed van nieuwe technieken, materialen en trends aanhouden. Omdat de term ‘Raamdecoratie’ goed en eenduidig weergeeft waar Schmitz-Engelen voor staat, speelt het bedrijf hier bij het 35-jarig bestaan op in. De naam verandert dan in Schmitz-Engelen Raamdecoratie, ofwel

SE-Raamdecoratie: Passie voor Wooncomfort!