Woodweave Blinds zijn bamboe optrekgordijnen en verkrijgbaar in twee modellen, en drie weefstructuren. Welk model of weving je voorkeur ook heeft, geweven hout is en blijft een natuurproduct en heeft daardoor altijd een unieke uitstraling. Met een bamboe vouwgordijn of roll-up breng je dus altijd sfeer in huis!

Een tropische én rustgevende sfeer haal je in huis met een bamboe rolgordijn op maat. Het gordijn hangt strak als het volledig is uitgerold en bij het openen rolt het netjes op naar de bovenzijde van het raam. Het bedienen van de raamdecoratie gaat eenvoudig dankzij de optrekkoorden.

Klik of tap voor een grotere afbeelding

Het bamboe vouwgordijn is een elegant en stijlvol raamdecoratie product en geeft je interieur een chique uitstraling. Ga je voor lichte, neutrale houttinten of durf je uit te pakken met bijvoorbeeld antracietkleurige of zwarte bamboe vouwgordijnen? Bij ons kun je terecht voor een passend advies.

Is een raam wat lastig bereikbaar of wilt u meer comfort? Met elektrische bediening kun je op afstand de Woodweave Blinds bedienen. Dit kan met de afstandsbediening of via de app