Home De passie van SE-Raamdecoratie

De passie van SE-Raamdecoratie

SE-Raamdecoratie heeft passie voor raamdecoratie en is betrokken bij uw interieur! Het is prachtig om te zien hoe gordijnen & vitrages, zonweringproducten, vloeren, karpetten en kussens grote invloed hebben op een leef-, woon- of werkomgeving. De uitdaging voor onze medewerkers is om goed te luisteren naar uw wensen en persoonlijke stijl, de juiste vragen te stellen en u zo goed mogelijk te adviseren in het eindeloos grote productaanbod.

De nieuwste trends en technieken
Voor SE-Raamdecoratie betekent passie dat wij altijd bij moeten zijn met de nieuwste trends en technieken voor uw woonomgeving. Zowel in het praktisch duurzaam gebruik van materialen als op het gebied van design, kleur, materialen en stijl, willen wij over alle informatie beschikken om u te kunnen helpen bij de ‘persoonlijke’ invulling die zo belangrijk voor u is.


Kwaliteit door juiste partners
Wij willen morgen, overmorgen en over 10 jaar nog steeds de beste partner voor u zijn op het gebied van raamdecoratie! De plek waar u terecht kunt als nog niet precies weet wat u wilt, of als u juist glashelder uw wensen voor ogen heeft. Daarom werken wij alleen met partners en leveranciers die we voor 100% vertrouwen en die kwaliteit leveren voor vele jaren onbezorgd gebruik.

De strenge eisen die wij voor onze producten en leveranciers hebben, gelden ook voor onze eigen meet- en montageafdeling. Wij hanteren daarbij het principe dat we geen fouten willen maken, waarvoor we secuur werken. Fouten geven u overlast en zijn voor ons erg kostbaar, twee redenen waarom we er alles aan doen om dat te voorkomen.

Wij zijn pas klaar als u tevreden bent!
Om de kwaliteit en het beloofde eindresultaat te kunnen garanderen werken wij ook met een eigen atelier waar de stoffen en materialen op maat worden gemaakt. Ook hier is secuur werken het credo, hoewel niets menselijks ons vreemd is en wij natuurlijk ook wel eens fouten maken. Die lossen we wel altijd naar volle tevredenheid op. Wanneer uw producten ‘hangen’ en onze monteurs uw huis verlaten, willen we alleen maar tevreden blije gezichten zien!

Zegt het voort, uw tevreden aanbevelingen richting familie, vrienden, buren en kennissen zijn voor ons onmisbaar. Connect met onze facebook en/of Instagram pagina als u geïnteresseerd bent in onze nieuwsberichten en passie voor wooncomfort!

Bezoek onze showroom

Langstraat 3 hal 9
5595 AA  Leende
040-2062822
info@schmitz-engelen.nl

Openingstijden:

Ma: 10:00 – 18:00
Di:   10:00 – 18:00
Wo: 10:00 – 18:00
Do:  10:00 – 18:00
Vr:   10:00 – 18:00
Za:  10:00 – 16:00
Zo: gesloten