Wanneer u bezig bent met de aanpassing van uw interieur is het goed om kennis te nemen van de laatste nieuwe trends. Voor gordijnen en in-betweens is het ‘Wave systeem’ een echter aanrader! De Wave-plooi wordt gezien als vervanger van de traditionele vlinderplooi. In dit artikel leggen we graag uit wat dit inhoudt en hoe u hiermee uw voordeel kunt doen.

Een trend op het gebied van raamdecoratie is het Wave-systeem. Zoals de naam doet vermoeden worden gordijnen en in-betweens opgehangen met behulp van een wave-plooi. Dankzij deze nieuwe plooi en het ophangsysteem valt de stof golvend in een forse plooi naar beneden. Zowel in gesloten als geopende stand blijft de plooivorm mooi zichtbaar, waardoor uw gordijn een strak en modern uiterlijk krijgt. Wanneer u naar onze showroom komt, laten wij u graag zien en voelen hoe dit overkomt.

Klik of tap voor een grotere afbeelding

Bestaande of nieuwe rails?

In veel gevallen is het mogelijk om uw bestaande rails te blijven gebruiken voor de ‘wave-runner’. De wave-runner is een draaibaar mechanisme dat in de gordijnrails wordt geschoven en waaraan de gordijnen komen te hangen. De runners zijn met behulp van een koordje onderling met elkaar verbonden. De meest gebruikte afstanden voor de plooien (afstand tussen de runners) zijn 6 en 8 cm. Het wave-systeem is verkrijgbaar met witte en zwarte runners.