Voor iedereen die niet tevreden is met een simpele gordijnrails en zijn interieur ‘af’ wil maken, biedt het merk Interstil een breed pallet aan innovatieve mogelijkheden. Van stoer tot romantisch, van kitsch tot verfijnd: de keuze uit moderne systemen en mooie materialen is enorm!

Het is knap hoe het Duitse familiebedrijf Interstil al meer dan 50 jaar aan de weg timmert en vriend en vijand steeds weer weet te verwonderen. Dit bedrijf is een prachtig voorbeeld van Duitse degelijkheid en van de productkwaliteit waaraan SE-Raamdecoratie zich wil verbinden. De materialen en designs die het bedrijf levert, gaan ongelofelijk lang mee en kunnen jarenlang nageleverd worden. Bij SE-Raamdecoratie laten we u hier graag een aantal voorbeelden van zien.

Oog voor details

Het verschil zit hem in de details, hierin neemt Interstil afstand van andere bedrijven in dit segment. Zo beschikt het bedrijf over een aantal patenten die worden toegepast in de bruggenbouw om grote afstanden te overbruggen. Een in de stang verborgen kabel kan traploos gespannen worden, tot de roedestang kaarsrecht is. Dit is een ideale oplossing voor grotere spanwijdtes, zware stoffen en ruimtelijke omstandigheden waarbij men geen dragers in het midden wil aanbrengen. Ook zijn er op maat gebogen of handig verbonden oplossingen voor hoeken en verspringingen.

Klik of tap voor een grotere afbeelding

Slimme wave runners met weggewerkte koordjes

Een ander voorbeeld van zo’n slimme innovatie waarmee Interstil haar kwaliteiten laat zien, is een wave oplossing waarbij de koordjes tussen de plooien onzichtbaar worden weggewerkt. Voor een ideale plooi bevinden zich koordjes tussen de glijders aan de rails van het wave systeem. Bij alternatieve systemen zijn deze koordjes zichtbaar als de gordijnen niet helemaal geopend of gesloten zijn. Interstil heeft een systeem bedacht, waarbij deze koordjes altijd onzichtbaar in de rails worden weggewerkt.

Bovendien worden alle Interstil rails aan de binnenzijde voorzien van een lak-coating, waarmee uw gordijn zeer soepel door de rails beweegt. Dus wanneer u kritisch bent en oog heeft voor details, bent u bij SE-Raamdecoratie en Interstil aan het juiste adres! Maak een afspraak in onze showroom en wij overtuigen u graag van de meerwaarde van deze slimme innovaties.