Een mooi product om sfeer in huis te creëren is de horizontale jaloezie. Dit product is bijna altijd probleemloos te monteren, zonder dat u hierbij tegen praktische beperkingen aanloopt.

Naast materiaalkeuze is de maatvoering één van de opties waar u uit kunt kiezen. Gaat u voor 16, 25, 50 of zelfs 70 mm? Op dit moment zijn de grotere maten in trek omdat hierbij het licht prachtig naar binnen kan komen. Tevens kan de lichtinval en privacy optimaal geregeld worden.

Klik of tap voor een grotere afbeelding

Hout is Hot

Qua materialen is hout momenteel erg populair. De houten jaloezieën zijn in verschillende lamelbreedtes te verkrijgen. Voor een stoere uitstraling kan er ook gekozen worden voor ladderband (verkrijgbaar in 10,25 en 38 mm).

Aluminium

Nieuw bij de aluminium jaloezieën is de megaview uitvoering in 25 mm en 50 mm. Hierbij gaan in de “open” stand telkens twee lamellen op elkaar liggen zodat er een grotere doorkijk ontstaat.

Kunststof jaloezieën

Bent u op zoek naar raamdecoratie voor een vochtige ruimte zoals de badkamer of de wasruimte, dan bieden de kunststof jaloezieën of lamellen uitkomst. Juist voor deze ruimtes zeer geschikt omdat Kunststof niet krom trekt ten gevolge van vocht.

Top-down en Privacy blinds

Andere opties zijn de top-down uitvoering, waarbij de jaloezieën van beneden naar boven dichtgaan. Dit is handig als u last heeft van ‘inkijk’ en toch lichtinval wilt blijven houden. Privacy blinds zijn lamellen met geperforeerde gaatjes waar het koord doorheen gaat. Als de jaloezie gesloten is, is het koord onzichtbaar in de jaloezie weggewerkt.

Voor comfort en bedieningsgemak zijn al deze producten ook verkrijgbaar met een (accu)motor en afstandsbediening. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de mogelijkheden van jaloezieën en denken graag met u mee. Het is slim om bij een bezoek aan onze showroom foto’s mee te nemen van uw huis.