Home Homepage Stoer: gordijnen met ingeslagen ringen, in combinatie met een ander zonweringproduct

Stoer: gordijnen met ingeslagen ringen, in combinatie met een ander zonweringproduct

Wanneer u van stoer en karaktervol houdt, zijn ingeslagen ringen een leuke trend die u zeker zal aanspreken. Uw gordijnen worden voorzien van grove, ingeslagen ringen die door middel van een gordijnroede soepel vallend worden opgehangen.

Vaak dienen deze gordijnen slechts als ‘luxe showbanen’. Voor verduistering, zonwering of tegen inkijk wordt er in het raam dan een ander zonweringproduct gebruikt, zoals een paneelgordijn, rolgordijn, vitrage, plissé, etc. De reden waarom bij grote ramen meestal slechts showbanen worden opgehangen is omdat het schuiven over de rail bij grote lengtes stroef gaat.


Volop keuze in ringen
De keuze van het materiaal van de ring kunt u volledig afstemmen op uw smaak en de kleuren van de stof. U kunt kiezen uit:

– Brons
– RVS
– Mat nikkel
– Oud messing
– Zwart

Vormen en materiaal eindknoppen
Bij de gordijnroede kunt u kiezen uit verschillende materialen en soorten eindknoppen. Ook hiermee kunt u het geheel precies de sfeer geven die past bij de rest van uw interieur:

– Vorm rond, ovaal, peervormig, kegelvormig, etc.
– Materiaal massief ijzer, aluminium, RVS, etc.

In principe zijn er weinig belemmeringen voor wat betreft de stofkeuze bij het gebruik van ingeslagen ringen. Ons atelier maakt ook graag uw gordijnen perfect op maat. Wanneer u een bezoek brengt aan een van onze showrooms, laten we u graag de verschillende mogelijkheden zien waarmee u showbanen gordijnen met ingeslagen ringen kunt combineren.