Lang leve de vooruitgang! Als er één terrein binnen de zonwering is waarbij u optimaal kunt genieten van innovatie, is het wel de elektrische aansturing met behulp van afstandsbediening of smartphone. De motoren zijn inmiddels dusdanig ontwikkeld dat deze bijna onzichtbaar geïntegreerd zijn in de behuizing. Qua kostenniveau neemt deze bediening ook een steeds bescheidenere plaats in. Ook voor een kleiner budget is comfort betaalbaar geworden.

Een belangrijke ontwikkeling die hiertoe heeft bijgedragen, is de verscherping van de Europese wetgeving op het gebied van veiligheid. Sinds 2014 moeten de raamdecoratie producten voldoen aan strengere eisen voor kindveiligheid. Dat betekent concreet dat er helemaal geen bedieningskoord meer binnen handbereik van kleine kinderen mag komen.

Accumotor met afstandsbediening

Bijna alle raamdecoratie producten zijn momenteel verkrijgbaar in gemotoriseerde uitvoering. Naast het kindvriendelijke aspect biedt dit natuurlijk ook veel bedieningscomfort.

We zijn inmiddels gewend aan het gebruik van de afstandsbediening om producten aan te sturen. Techniek gaat in een sneltreinvaart verder en daardoor zijn alle gemotoriseerde producten eenvoudig te koppelen via een app naar uw smartphone. Dit stelt u in staat om nog eenvoudiger producten te bedienen, niet alleen in huis maar ook op afstand.( bv vanuit uw vakantiebestemming.) Tevens zijn er persoonlijke scenario’s in te stellen omtrent de gewenste posities van uw raamdecoratie, en is het zelfs het mogelijk om spraak gestuurd de producten te activeren.

Klik of tap voor een grotere afbeelding

Kies voor kwaliteit!

SE Raamdecoratie maakt graag gebruik van gerenommeerde merken zoals Sunway en Zonnelux, voor kwalitatief hoogwaardige zonweringproducten en de elektrische aansturing daarvan. Laat u inspireren door de onbeperkte mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie. Wij geven u graag een passend advies, meten de maten voor u op en zorgen voor de vakkundige montage van de producten bij u thuis of op het werk. Maak een afspraak voor een adviesgesprek in onze showroom, zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn.