Home Homepage Voor grote ramen en schuifpuien zijn paneelgordijnen een uitkomst

Voor grote ramen en schuifpuien zijn paneelgordijnen een uitkomst

Met name bij brede of hoge ramen komt er heel wat warmte uw woning of kantoor binnen. De keuze van het juiste zonweringproduct is essentieel bij zo’n blikvanger, waarbij ruimte en licht een belangrijke rol speelt. Paneelgordijnen zijn -zoals de naam al doet vermoeden- panelen gordijnstof aan een rails, die naar wens verschoven kunnen worden om de zon buiten te houden. Dit combineert representatieve functionaliteit met de voordelen van gewone gordijnen.

Zo is er een verscheidenheid aan kleuren en dessins waaruit u kunt kiezen. De panelen kunnen zowel van gewone stof als rolgordijnstof gemaakt worden. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en zo houdt u het lekker fris! Panelen met rolgordijnstof kunnen worden uitgevoerd als zogenaamd ‘Japans paneel’: dat wil zeggen met houten of aluminium onderlijst of baleinen. Paneelgordijnen kunnen ook gebruikt worden om een ruimte te splitsen of deze visueel af te scheiden.

Hoeveel panelen wenst u?
De keuze van het aantal panelen is afhankelijk van het raam of de ruimte die u wilt afsluiten. De panelen kunnen op diverse manieren voor elkaar langs schuiven en op verschillende posities worden geplaatst. 2, 3 of 4 railsporen, naar links of rechts verschuivend of gewoon helemaal vrij verschuifbaar, er is ongelofelijk veel mogelijk. Met paneelgordijnen heeft u ook bij een lage zon het optimale resultaat.

Bedieningsgemak
Bij grote ramen is het handig dat er paneelsystemen verkrijgbaar zijn die elektrisch bediend kunnen worden met behulp van een afstandbediening of schakelaar. Bij de uitvoering is rekening gehouden met esthetiek: alle elektrische delen zijn onzichtbaar in de rails weggewerkt. Wilt u liever handbediende panelen? Dat kan, standaard worden de systemen met trekstang geleverd en optioneel is het systeem met koord leverbaar.

Vraag aan onze medewerkers om een toelichting en voorbeelden, zij informeren u graag over de voordelen en verschillende uitvoeringsmogelijkheden. In ons eigen atelier worden de panelen perfect voor u op maat gemaakt.