Home Binnenzonwering Nieuwe generatie rolgordijnen met veel bediening comfort !

Nieuwe generatie rolgordijnen met veel bediening comfort !

Rolgordijnen zijn praktisch en beschikbaar in onbeperkt veel soorten en maten. Ontdek de nieuwe mogelijkheden, die deze ‘topper’ tot een genot maakt om naar te kijken… en om te bedienen. Uw rolgordijn is volledig naar smaak samen te stellen. Verschillende Ral kleuren profielen en steunen zijn verkrijgbaar alsmede Rvs als afwerking. Combineer daarbij bedieningsgemak en het rolgordijn heeft een klasse apart.

Rolgordijnen worden steeds vaker uitgerust met een lite-rise bediening of accumotor. Mede door de wetgeving kindvriendelijk product, maakt deze vorm van bedienen veilig en comfortabel. Daarmee behoort de ketting of koordbediening tot de verleden tijd.

Een rolgordijn houdt de zon met een simpele handeling buiten: u bepaalt zelf de hoeveelheid licht en privacy omdat u hem op de gewenste hoogte kunt op- en afrollen. Een egaal rolgordijn is tijdloos en ook praktisch om te verduisteren. Beschikbaar in iedere maat voor rechthoekige en vierkante ramen, met een enorme diversiteit in maten, breedtes en stoffen. Van een klein zijraampje, tot een schuin dakraam met zijgeleiding. Alles is mogelijk, ook voor gebruik in natte ruimtes als een badkamer zijn er speciale stoffen beschikbaar.

Nieuw zijn ook de XL modellen waarbij een rolgordijn wel tot 5 mtr breed gemaakt kan worden uit een stuk.
Voordelen van rolgordijnen op maat:
–    Naar wens samen te stellen
–    Voor iedere ruimte i.c.m. de passende stof en kwaliteit
–    Beschikbaar voor ieder rechthoekig en vierkant raam
–    Passend in ieder kozijn: alu, kunststof, draai/kiepkozijnen, dakramen, etc
–    Goed te combineren met overgordijnen
–    Ook leverbaar in een gesloten cassette
–    Standaard met kettingbediening
–    Lite-rise bediening mogelijk.
–    Optioneel gemotoriseerd met lichtsensor of afstandsbediening