Hout heeft een mooie, moderne uitstraling en past zowel bij een klassiek als een modern interieur. Spreekt de uitstraling van houten shutters u aan? Dan bieden houten jaloezieën u hetzelfde, met bovendien nog een aantal pluspunten. Zo kunnen houten jaloezieën niet alleen bij vaste ramen worden gebruikt, maar ook bij opengaande ramen en naar voren uitstekende klinken.

Bij SE Raamdecoratie denken we graag met u mee over de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie. Een houten jaloezie met ladderband is op dit moment helemaal trendy. Een ladderband is een ‘textiele band’ die het product een nog iets stoerdere uitstraling geeft. Gebruik van hout past perfect bij de tendens om een ‘natuurlijke’ uitstraling aan uw woonomgeving te geven. De keuze in houtsoorten en afwerking is enorm: mat, gelakt, hoogglans, bamboe, ga zo maar door. Qua maatvoering zijn de 50 mm en 70 mm het populairst. Echter de 35 mm houten jaloezieën kunnen vaak een uitstekend alternatief zijn op draai/kantelramen.

Klik of tap voor een grotere afbeelding

Keuze van de beste houtsoort: abachi

Omdat u 7 tot 10 jaar zonder problemen gebruik wilt gaan maken van uw nieuwe jaloezieën, adviseren wij graag in de keuze van de juiste houtsoort. Bij MDF en een aantal houtsoorten is de kans groot dat u last krijgt van kromtrekken en torderen, vandaar dat onze voorkeur naar abachi hout uitgaat. Dit is een mooi natuurproduct met de minste werking en bovendien is het ook nog eens licht.

Gemak dient de mens

Dat abachi hout weinig weegt is zeker iets om goed bij stil te staan bij grotere oppervlaktes! Bij grotere maten jaloezieën (momenteel zelfs tot 400 cm breed) is een gemotoriseerde versie wellicht wel de beste oplossing. Met behulp van een afstandsbediening gaan de lamellen open en dicht en doet u ze omhoog of omlaag voor de beste lichtsituatie.

Wilt u nog meer comfort dan is het eenvoudig, uw elektrisch bedienbare raamdecoratie met een ‘app’ te bedienen.

Maak een afspraak in onze showroom, onze medewerkers laten u graag zien wat er op het gebied van houten jaloezieën en automatische bediening allemaal mogelijk is.