Home Binnenzonwering Odysee, de nieuwe innovatie raamdecoratie

Odysee, de nieuwe innovatie raamdecoratie

Volledige privacy, door een maximale lichtregulering mogelijk gemaakt. Traploos verstelbare cellen geven een geluiddempend effect en werken energiebesparend. Dit zijn de kenmerken van de nieuwe Odysee, afkomstig uit de populaire Duette-shades familie.

De Odysee is komt voort uit een combinatie van horizontale jaloezieën en Duette–shades. Het product is op iedere hoogte traploos verstelbaar,  om de juiste sfeer en lichtinval te creëren. De dichte cellen geven in gesloten stand volledige privacy en hebben door hun vorm een geluiddempende en energiebesparende werking.

Gemakkelijk te bedienen !
Dit lichtgewicht product heeft meerdere bedieningsopties. Geleverd met een eindloos koord kunt u het product zowel optrekken als neerlaten en de cellen openen en sluiten.
Optioneel verkrijgbaar zijn de powertouch bediening waarbij een accumotor het product aanstuurt. Tevens is er ook een draadloze afstandbediening verkrijgbaar.

Mooi gefilterd licht geeft een subtiele sfeer !
De Odysee heeft de eigenschappen van een jaloezie en Duette. Door het invouwen van de cellen creëert de Odysee een goede doorkijk naar buiten en laat zonlicht naar binnen. Door het geheel of gedeeltelijk sluiten van de cellen ontstaat een mooi gefilterd licht in uw woonruimte. De mooie non-woven stoffen zijn verkrijgbaar in diverse naturel tinten, met als extra kenmerk de geluiddempende werking.
Bovendien heeft het gebruik van de odysee een isolerend effect met een positief effect op uw energierekening. Kortom; de odysee is het beste uit twee werelden.

Kom naar één van onze winkels om de odysee te bekijken.