Home Homepage Nieuw: rolgordijnen met print voor een natuurlijke en chique uitstraling

Nieuw: rolgordijnen met print voor een natuurlijke en chique uitstraling

Rolgordijnen zijn praktisch en beschikbaar in onbeperkt veel soorten en maten. Ontdek de nieuwe mogelijkheden, die deze ‘topper’ tot een genot maakt om naar te kijken! De zogenaamde ‘natural blinds’ zijn gemaakt van natuurlijke stoffen en geven uw interieur de modern touch waar u warm voor loopt. Afgewerkt met aluminium onderprofielen.

De nieuwe rolgordijnen met relief en structuur zijn een klasse apart, een ware toevoeging aan uw interieur! De natuurlijke materialen die daarvoor gebruikt worden bestaan uit papier en jute stoffen, in combinatie met polyester garen. Deze stoffen geven uw interieur een shabby/chique uiterlijk. Beschikbaar met beklede of onbeklede onderlijst. De stoffen zijn vlamvertragend en het materiaal is vuilafstotend voor langdurig gebruiksplezier. U zou eigenlijk gewoon eens moeten komen kijken!

Bij een rolgordijn houdt u de zon met een simpele handeling buiten: u bepaalt zelf de hoeveelheid licht en privacy, omdat u hem op de gewenste hoogte kunt op- en afrollen. Optioneel kan dat elektrisch door middel van een afstandsbediening of lichtsensor. Een egaal rolgordijn is tijdloos en ook praktisch om te verduisteren. Beschikbaar in iedere maat voor rechthoekige en vierkante ramen, met een enorme diversiteit in breedtes en stoffen. Van een klein zijraampje, tot een schuin dakraam met zijgeleiding. Alles is mogelijk, ook voor gebruik in natte ruimtes als een badkamer zijn er speciale stoffen beschikbaar.

Voordelen van rolgordijnen op maat:

– Naar wens samen te stellen
– Voor iedere ruimte i.c.m. de passende stof en kwaliteit
– Beschikbaar voor ieder rechthoekig en vierkant raam
– Passend in ieder kozijn: aluminium, kunststof, draai/kiepkozijnen, dakramen, etc.
– Goed te combineren met overgordijnen
– Vlamvertragend en vuilafstotend
– Ook leverbaar in een gesloten cassette
– Standaard met kettingbediening
– Optioneel gemotoriseerd met lichtsensor of afstandsbediening