Home Binnenzonwering Houd insecten en ongedierte buiten deze zomer!

Houd insecten en ongedierte buiten deze zomer!


Wanneer de lente in volle gang is en de zomer lonkt, is het tijd voor inspectie van uw ramen en deuren. Er zijn verschillende mogelijkheden om insecten en ander ongedierte buiten te houden.

Inzethorren voor kunststof en houten kozijnen.
Het aluminium inzethor is geschikt voor vrijwel alle kunststof en houten draaikiepramen. Het wordt zonder boren of schroeven in het kozijn geplaatst.
Beschikt u over een aluminium kozijn dan is het klemhor de meest geschikte oplossing.

Extra comfort met een rolhor of plissé raamhor.
Gebruikt u de ramen regelmatig om een dekbed of kleding te luchten dan is een rolhor of plissé raamhor de juiste oplossing. Beide producten kunnen naar boven worden geschoven zodat u gemakkelijk een dekbed of kleding in het raam kunt hangen.

Gebruik van pollengaas.
Horren zijn voorzien van dun fijnmazig gaas. Voor mensen met allergie voor pollen of andere kleine stofdeeltjes is het mogelijk de verschillende horren te voorzien van pollengaas. Dit ultra fijnmazig geweven doek voorkomt dat de allerkleinste deeltjes nog naar binnen kunnen glippen.

Hordeuren nu ook extra geruisloos te bedienen.
De laatste jaren is de plissé hordeur erg bekend geraakt en heeft al in menig interieur voor veel plezier en comfort gezorgd. De nieuwste ontwikkeling is de Splendid hordeur. Het open- en dichtschuiven is nagenoeg geruisloos. De hordeur is verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren.

Combineren.
Heeft u behoefte om zowel insecten te weren als de zon buiten te houden? Hiervoor zijn combinatie producten mogelijk. Deze producten zijn met name geschikt voor Velux dakramen.

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze winkel.