Home Ophangsystemen Electrisch Elektronisch bediende zonwering is al lang geen luxeproduct meer

Elektronisch bediende zonwering is al lang geen luxeproduct meer

Lang leven de vooruitgang! Als er één terrein binnen de zonwering is waarbij u optimaal kunt genieten van innovatie, is het wel de elektronische aansturing met behulp van afstandbediening. De motoren zijn inmiddels dusdanig uitontwikkeld dat accumotoren bijna onzichtbaar geïntegreerd zijn in de behuizing. Qua kostenniveau neemt deze bediening ook een steeds bescheidenere plaats in. Ook voor een kleiner budget is ‘comfort’ betaalbaar geworden.

Een belangrijke ontwikkeling die hiertoe heeft bijgedragen, is de verscherping van de Europese wetgeving op het gebied van veiligheid. Sinds 2014 moeten de raamdecoratie producten voldoen aan strengere eisen voor kindveiligheid. Dat betekent concreet dat er helemaal geen bedieningskoord meer binnen handbereik van kleine kinderen mag komen! Onder invloed van deze ontwikkeling en de stand van de techniek, heeft het gemotoriseerd afstandsbeheer een grote vlucht genomen.

Accumotor met afstandsbediening
Er zijn dus steeds meer series rolgordijnen, vouwgordijnen, lamellen, etc. die voorzien zijn van een accumotor. Met behulp van een afstandsbediening kunnen tot maximaal 5 zonweringsproducten afzonderlijk of tegelijkertijd met de afstandsbediening bediend worden. Het opladen van de geïntegreerde accumotoren gebeurt:
– periodiek, met behulp van een adapter, of
– continu, met behulp van een solar zonnecel.

Kies voor kwaliteit!
SE Raamdecoratie maakt graag gebruik van het gerenommeerde merken zoals Sunway en Zonnelux, voor kwalitatief hoogwaardige zonweringproducten en de elektronische aansturing daarvan. Laat u inspireren door de onbeperkte mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie. Wij geven u graag een -bij uw wensen- passend advies, meten de maten voor u op en zorgen voor de vakkundige montage van de producten bij u thuis of op het werk. Maak een afspraak voor een adviesgesprek in een van onze showrooms, zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn.