Home Homepage Een karpet, voor warme voeten en warme gevoelens…

Een karpet, voor warme voeten en warme gevoelens…

Er zijn voor- en tegenstanders van karpetten, over smaak valt niet te twisten. Het is echter een misverstand om bij karpetten het beeld van een ‘ouderwets’ vloerkleed voor ogen te krijgen. Karpetten zijn er in allerlei soorten, maten, materialen en designs. Of we het nu over een traditionele inrichting of over een design interieur hebben: voor de liefhebbers is er heel wat te kiezen om het interieur te verrijken.

Karpetten zijn de laatste jaren flink populair geworden. Dat is ook niet zo vreemd, want karpetten benadrukken een huiselijk gevoel, behaaglijk, comfortabel en individueel. Als aanvulling op onze raamdecoratie- en vloerenproducten spelen we hier graag op in, met een uitgebreide collectie. Karpetten dempen bovendien het geluid en zorgen voor een prettige akoestiek in een woning. In onze vestigingen vindt u een ruime keuze uit de verschillende karpetten van onder andere Dutch Carpets.

Veel keuze in materiaal en uitvoering
De materiaalsamenstelling van onze karpetten verschilt van wol, acryl en polyester, tot combinaties hiervan. Er is veel keuze in geweven strakke karpetten en in getufte karpetten. Denk hierbij onder andere aan hoogpolige exemplaren, die heerlijk liggen en waarvan u warme voeten krijgt! Prachtige natuurlijke tinten zijn momenteel helemaal in. Er zijn ook karpetten in trendy kleuren en karpetten met tijdloos mooie dessins…

Goede informatie en persoonlijk advies
Wanneer u deskundig advies wilt bij de keuze uit onze collectie karpetten, staan onze medewerkers graag klaar om u te helpen. Zo zijn niet alle karpetten geschikt voor gebruik op vloeren met vloerverwarming. Ook is het belangrijk om de voor- en nadelen met betrekking tot het gebruik, kinderen, huisdieren en onderhoud met u te bespreken. De karpetten uit onze collectie zijn beschikbaar in standaardmaten en kunnen verder in iedere gewenste maat voor u gemaakt worden. De standaardmaten zijn uit voorraad leverbaar, bij karpetten op maat zal de levertijd iets langer zijn in verband met het productieproces.
Kom eens een kijkje in een van onze showrooms om te zien wat een karpet voor uw interieur kan betekenen! Wanneer u een afspraak maakt, maken we graag ruim de tijd voor u vrij.