Home Gordijnen en Vitrages Gordijnen Sfeer in Huis: de Interstil-collectie

Sfeer in Huis: de Interstil-collectie

Interstil heeft haar nieuwe ophangsystemen voor gordijnen gelanceerd met de meest uiteenlopende stijlen en verrassende slimme innovaties. De roede systemen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals edelstaal, nikkel-mat en antraciet. Daarnaast is uniek dat u de roedes in een persoonlijke kleur kunt laten spuiten, zodat de gordijnrails volledig integreert in uw interieur.

Wanneer u bezig bent met de aanpassing van uw interieur is het goed om kennis te nemen van de laatste nieuwe trends. Voor gordijnen en inbetweens is het ‘Wave systeem’ een echter aanrader! De Wave-plooi is onlangs geïntroduceerd op de grote interieurbeurzen en wordt gezien als vervanger van de traditionele vlinderplooi.

Een trend op het gebied van raamdecoratie is het Wave-systeem. Zoals de naam doet vermoeden worden gordijnen en inbetweens opgehangen met behulp van een wave-plooi. Dankzij deze nieuwe plooi en het ophangsysteem valt de stof vloeiend in een forse plooi naar beneden. Zowel in gesloten als geopende stand blijft de plooivorm mooi zichtbaar, waardoor uw gordijn een strak en modern uiterlijk krijgt.

Een roede die golft !

De uitvoering W1 en W2 roedes van Interstil zijn speciaal ontwikkeld om uw gordijn mooi te plooien. Onzichtbare koordjes houden de plooien op de juiste plek (wave) Bij andere systemen zijn deze koordjes zichtbaar als de gordijnen niet helemaal geopend of gesloten zijn. Interstil heeft een systeem bedacht waarbij de koordjes altijd in de rails zijn opgesloten dus niet zichtbaar zijn. De roedes zijn zelf elegant, want de vorm gaat gelijkmatig over in de golving van de plooien.