Home Homepage Creëer een speelse sfeer met kleurvlakken van verticale lamellen

Creëer een speelse sfeer met kleurvlakken van verticale lamellen

Niet weg te denken bij raamdecoratie is de brede verticale lamel. De breedte hiervan varieert meestal van 89 tot 127 mm, waarmee met een simpele beweging de zon binnengelaten of buitengehouden kan worden. Door bijvoorbeeld te spelen met een combinatie van verschillende kleuren lamellen, kunt u voor een persoonlijke invulling kiezen en uw eigen sfeer creëren.

Ook voor bedrijven die zich willen onderscheiden biedt dit mogelijkheden. Zo koos een speelgoedwinkel voor afwisselende kleurvlakken in ‘de stijl van het huis’. Van binnenuit gezien zorgde dit voor een consistent beeld met de rest van het interieur. Van buiten uit gezien zorgde de kleurvlakken voor extra attentiewaarde en een duidelijke ondersteuning van het logo.

Materialen en bedieningsgemak
Prettig in het gebruik en onderhoudsarm zijn de lamellen die in PVC of aluminium zijn uitgevoerd. Er is volop keuze in kleur, dessin en structuur. Daarnaast zijn er lamellen van textielstof die ook nog in verschillende transparanties te verkrijgen zijn. Ook voor gebruik in natte ruimtes als een badkamer zijn er speciale textielstoffen. Deze lamellen zijn voorzien van baleinen en kunnen standaard worden bediend door middel van een trek- en tuimelkoord. Aan de hand van uw wens of vragen adviseren wij u graag over de materialen en mogelijkheden!

Voordelen van onze verticale lamellen:

– Keuze uit verschillende materialen, kleuren en dessins
– Toepasbaar voor hoge en brede ramen
– Combineren van kleurvlakken voor sfeer en uitstraling
– Geschikt voor allerhande vormen ramen (schuin, rond, toog, trapezium, etc.)
– Zowel handmatig bedienbaar als elektrische systemen met afstandsbediening
– Traploos verstelbaar in iedere stand
– Bijna onverslijtbaar, voor jarenlang plezier
– Geschikt voor particulieren en projecten
– Door eigen atelier op maat gemaakt
– Gemeten en gemonteerd door onze eigen montageafdeling